Wences
WENCES

Inici > Informació addicional

Informació addicional


 

1. Responsable del tractament de les seves dades:

En compliment del Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem en el seu coneixement que el responsable del tractament de les seves dades és:

TRANS WENCES, S.L.
NIF: B60426129
Adreça postal: Mallorca 43-47 (Pol. Ind. Can Canals) . Sant Quirze del Vallès
Adreça electrònica: rgpd@wncs.es
Telèfon: 93.721.69.10

2. Finalitat del Tractament de les seves dades: Gestionar i atendre les sol·licituds d'informació / consultes TRANS Wences, S.L. tractés seves dades amb la finalitat de:

· Gestionar i atendre les sol·licituds d'informació i / o consultes que els usuaris del formulari contactar de la web ens enviïn.

· Gestionar l'enviament de la informació que ens sol·licitin i, en els casos que sigui procedent, facilitar ofertes dels productes i / o serveis de TRANS Wences dels que ens hagi manifestat el seu interès.

TRANS Wences no prengués decisions automatitzades en base al seu perfil.

3. Legitimació per al tractament de les dades: Per al consentiment de l'interessat.

La base legal per al tractament de les seves dades és l'obtenció del consentiment de l'usuari del fitxer. És per això que TRANS Wences sol·licita el seu consentiment per tractar les seves dades amb la finalitat anteriorment descrita de gestionar i atendre les consultes que ens plantegin, consentiment que ens serà prestat en cas i en el moment d'omplir i enviar-nos el present formulari.

4. Període conservació de les dades

TRANS Wences, S.L. conservarà les dades personals que ens hagi proporcionat, en tant en tant no ens demani la supressió de les seves dades.

5. Destinataris als quals comunicarem les seves dades

Els destinataris de les seves dades seran el personal de l'empresa i l'Administrador de la companyia.

Les seves dades no se cediran a tercers, excepte quan hi hagi una obligació legal.

6. Drets que l'assisteixen

Finalment, l'informem que, si ho desitja, pot exercir els drets que el RGPD 679/2016 reconeix a les persones interessades a accedir a les seves dades, a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes, a oposar-se al tractament de les seves dades en determinades circumstàncies , a cancel·lar el tractament de les seves dades en determinades circumstàncies, a sol·licitar la supressió de les seves dades tal com, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a la finalitat perquè es van recollir, a l'oblit, a la limitació del tractament ia la portabilitat de les dades, dirigint-se per escrit a rgpd@wncs.es amb còpia del seu DNI.

 


C. Mallorca 43-47 - P.I. Can Canals
08192 Sant Quirze del Vallés
Barcelona - Spain
Tel. centraleta : (0034) 93 721 45 73
E-mail: wences@wncs.es

© TransWences S.L.         Política de privacitat         Política de cookies         Avís legal         Mapa web
Wences és una empresa dedicada al transport nacional i internacional de mercaderies